Jednokratna maska za lice

Sophy jednokratna maska za lice izrađena je od troslojnog polipropilenskog flisa (PP). Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumice za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu jednokratnu masku za lice u bijeloj i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

  • Izrađena: od troslojnog polipropilenskog flisa (PP)
  • Boja: bijela, plava ovisno o materijalu u proizvodnji
  • Pakiranje: kutijica 50/1, 18 kutijica, 900 komada u kartonskoj kutiji

Za sve upite i prodaju zaštitnih maskica javite se na info@sophy.hr

Jednokratne maske za lice prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije u najvećoj mjeri ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu