Sophy medicinske maske

Sophy jednokratna medicinska maska za lice izrađena je od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera. Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumene trake za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu ili četveroslojnu masku za lice u bijeloj i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

  • Izrađena od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera
  • Boja: bijela, plava ovisno o materijalu u proizvodnji
  • Pakiranje: kutijica 50/1, 18 kutijica, 900 komada u kartonskoj kutiji
  • Standardi: EN 14683: 2019

Izjava o sukladnosti:
Jednokratna medicinska troslojna maska (.PDF)
Jednokratna medicinska četveroslojna maska (.PDF)

Za sve upite i prodaju maskica javite se na info@sophy.hr

Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije također ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu