Sophy ImproMat nanosrebrni proizvodi

Sophy zaštitna oprema vam predstavlja jedinstveni proizvod za zaštitu zdravlja na tržištu.

U suradnji s dobavljačima nanosrebrnog materijala, ImproMat je razvio inovativan postupak smjese koji čestice srebra raspršuje u polimernu matricu u dimenzijama većim od nanometra. Slijedom toga, polimerni spojevi, matične smjese i proizvodi, koji su proizvedeni od polimernih međuproizvoda ImproMat nanosrebra, u skladu su s propisima koji reguliraju njihovu upotrebu u rukovanju hranom i neinvazivnim medicinskim primjenama, uključujući utvrđene standarde i za igračke. 

PRIMJENA
Sophy zaštitna oprema se fokusira na primjenu ovih proizvoda za bolnice, domove umirovljenika, škole, fitness centre, radna mjesta, stanice, zračne luke, javni prijevoz, trgovačke centre, čekaonice, laboratorije, čiste sobe i druga mjesta s velikim prometom ljudi. Svi ovi sektori imaju velik broj kontaktnih zona i stoga imaju stvarnu potrebu za antiviralnom/antibakterijskom zaštitnom instalacijom. Ako imate projekt koji ste zamislili za primjenu nanosrebrnog materijala, možete nas kontaktirati, mi ćemo vam pomoći pronaći antiviralni/antibakterijski materijal prilagođen vašem proizvodu ili željama.

ImproMat je kratica za švicarsku kvalitetu i garantiranu raspoloživost.

TEHNOLOGIJA
ImproMat materijali i proizvodi u skladu su sa svim REACH i RoHS propisima o registraciji. Kapsulacija i prilagođene formulacije nosača štite čestice srebra od oksidacije i rezultirajuće korozije. Takav pristup osigurava da nikakva štetna sredstva ne migriraju izvan polimerne matrice, zadržavajući pritom maksimalnu antibakterijsku i antivirusnu učinkovitost.

Izotropna integracija nanosrebra izravno i trajno u cijeli polimerni spoj osigurava da antimikrobne prednosti prožimaju čitavu matricu. Prema tome, uklanjanje površinskih slojeva abrazijom, struganjem ili agresivnim kemikalijama neće osloboditi niti na drugi način olakšati isticanje toksina iz masovnog polimera, niti će na bilo koji način ugroziti antimikrobnu učinkovitost polimera.

Tehnologija ImproMata i Sophy zaštitne opreme omogućuje ponudu jedinstvenih polimernih spojeva i proizvedenih polimernih proizvoda, koji pružaju antibakterijsku i antivirusnu snagu bez premca.

*Antiviralna/Antibakterijska sredstva, koja su ugrađena izravno u plastiku čine vaše željene proizvode sigurnijima i sterilnijima. Te se aktivne tvari bore protiv preživjelih virusa i bakterija na raznim svakodnevnim površinama, sprječavajući ih da se dalje razmnožavaju i prenose.

Za sve upite i prodaju ImproMat proizvoda javite se na info@sophy.hr

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu