Akcija

-34%

TouchME® premium nano parfemski miris za tekstil

TouchME® premium nano parfemski miris za tekstil

6,38  (48,07 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 133 €.

Kategorija: Oznake: , , ,

TouchME® textile je revolucionarni, ultra-luksuzni, nano tehnologijom napravljeni, ultra dugotrajni, pametni parfem koji se aktivira na dodir i neutralizator je neugodnih mirisa.

To je emulzija nano kapsula koje sadrže miris. Nano kapsule se lome tijekom fizičkog kontakta i tek tada oslobađaju prekrasan miris. Nano sloj mirisa ne ispari ako ga ne dodirnete i ne aktivirate. Čak i godinu dana od nanošenja i dalje će djelovati i lijepo mirisati kao na dan kada ste tretirali površinu.

Zamislite da bilo koju tekstilnu površinu možete prekriti tankim slojem prekrasnog mirisa koji se raspršuje samo kada je dodirnete, prođete ili sjednete na nju. Ako nema fizičkog kontakta, nano sloj mirisa ne isparava. Samo vas čeka dok ga ne dodirnete i aktivirate.

OPCIJE
* TouchME® Blue – citrusno, cvjetni miris
* TouchME® Gold – osvježavajući cvjetni miris
* TouchME® Red – osvježavajući voćni miris

PAKIRANJE
* 200 ml.

PRIMJENA
Možete ga koristiti na svim vrstama tekstila i tkanina, brušenoj koži i spužvastim površinama – na sjedalima vozila, npr. automobili, taksiji, hotelski autobusi, vozila javnog prijevoza. Na tekstilne površine kao npr. zavjese, sofe za sjedenje i sobe, posteljina, ručnici, ogrtači, papuče… u bilo kojoj poslovnoj industriji, npr. hoteli, odmor, turizam, wellnes, državna uprava, zdravstvena industrija, bolnice… itd.

Pokrivenost
0,25 m2/mL (nanosi se standardnom pumpom za finu maglicu i ravnomjerno raspoređuje)

Kaputi
Samo jednom redovito naneseni, prethodno naneseni TouchME premaz neće biti 100% potrošen, bit će oslabljen (ovisno o osobama/učestalosti kretanja i intervalima nanošenja). Dakle, kada ponovno nanesete TouchME samo nadogradite stari sloj na kaputu što će također rezultirati manjom potrošnjom.

Vrijeme sušenja
Ostavite 10-15 minuta da se osuši

Izdržljivost
Ako tretirane površine nisu oštećene/dodirnute, TouchME će biti aktivan i nakon jedne čitave godine kao što ste ga nanijeli prije 10 minuta. TouchME ne isparava sam.
Nakon što su tretirane površine u upotrebi (pomaknute/dodirnute), TouchME će trajati jedan tjedan (normalni uvjeti). Vrlo visoka frekvencija kretanja ljudi može skratiti trajnost.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu