Akcija

-28%

TouchME® PET premium nano parfemski miris za ljubimce

TouchME® PET premium nano parfemski miris za ljubimce

8,29  (62,46 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 133 €.

Kategorija: Oznake: , , ,

TouchME® textile je revolucionarni, ultra-luksuzni, nano tehnologijom napravljeni, ultra dugotrajni, pametni parfem koji se aktivira na dodir i neutralizator je neugodnih mirisa.

To je emulzija nano kapsula koje sadrže miris. Nano kapsule se lome tijekom fizičkog kontakta i tek tada oslobađaju prekrasan miris.

Može se nanijeti izravno na kaput vašeg ljubimca ili na bilo koju tekstilnu površinu oko vašeg doma koju vaš ljubimac koristi. Nano kapsule se na površinama tretiranim parfemima raspadaju pri fizičkom kontaktu, neutralizirajući tako neugodne i diskretne mirise. Nikada niste mogli koristiti tako poseban parfem koji ne gubi miris nakon što ga aplicirate. TouchME® PET počinje djelovati tek kada je zaista važno biti okružen ugodnim mirisom.

OPCIJE
* TouchME® Blue – citrusno, cvjetni miris
* TouchME® Gold – osvježavajući cvjetni miris
* TouchME® Red – osvježavajući voćni miris

PAKIRANJE
* 200 ml.

PRIMJENA
Možete ga koristiti kao parfem na bilo kojoj tekstilnoj površini koja okružuje vas ili vašeg ljubimca – tepisi, jastuci za kućne ljubimce, kreveti za kućne ljubimce, deke za kućne ljubimce, odjeću za kućne ljubimce, sofe za sjedenje, posteljinu u sobi, ručnike, ogrtače, zavjese, papuče itd.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu