Akcija

-50%

Sophy Safety kit (2u1, 3u1, 4u1, premium)

Sophy Safety kit (2u1, 3u1, 4u1, premium)

0,50  (3,77 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 133 €.

Safety kitovi su praktično pakirani proizvodi posebno napravljeni za Safe stay in Croatia projekt. Ponajprije za ugostitelje i smještajne objekte te prijevoznike, nacionalne parkove…

CIJENE:

Premium: 10,00 kn/kom + pdv
Jednokratna medicinska četveroslojna maska za lice, Dezinfekcijski gel 25 ml, Vlažna maramica za dezinfekciju, Jednokratne latex rukavice, Kopča za maske

4u1: 5,00 kn/kom + pdv
Jednokratna medicinska troslojne maska za lice, Dezinfekcijski gel 25 ml, Vlažna maramica za dezinfekciju, Jednokratne latex rukavice

3u1: 4,00 kn/kom + pdv
Jednokratna medicinska troslojna maska za lice, Dezinfekcijski gel 2 ml, Jednokratne latex rukavice

2u1: 3,00 kn/kom + pdv
Jednokratna medicinska troslojna maska za lice, Dezinfekcijski gel 2 ml

 

“Safe stay in Croatia” – nacionalna oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu

Projekt Safe stay in Croatia koji provodi Ministarstvo turizma i sporta, a koji za cilj ima educirati i upoznati posjetitelje i dionike u turizmu s protokolima i mjerama koje se provode u Hrvatskoj na svim razinama turističkih djelatnosti.

Poslovnim subjektima prijavljenima u projekt Safe stay in Croatia koji jamče poštivanje mjera besplatno se dodjeljuje oznaka Safe stay in Croatia koju će biti istaknuta na gostu vidljivom mjestu.

Jedan od ključnih uvjeta za dobivanje i održavanje statusa “Stay safe in Croatia” certifikata jest i osiguravanje sigurnosnog kompleta za goste (Safety Kit – zaštitne maske, rukavice, dezinficijens) koji može ili ne mora biti naplaćen gostima. Mi imamo spreman upravo takav Safety kit (ili njegove proširene verzije) koji će vam omogućiti višu razinu brige za vaše goste.

Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i ostalima koji su dio lanca putovanja, poput prijevoznika, zračnih luka, kolodvora, nautičkih luka i marina, koji se prijave u sustav te ispune prijamni obrazac kojim potvrđuju i jamče poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite. Vidljivo istaknuta oznaka Safe stay in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu