Akcija

-18%

Jednokratna medicinska maska 50/1

Jednokratna medicinska maska 50/1

7,46  (56,21 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 133 €.

Sophy jednokratna medicinska maska za lice izrađena je od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera. Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumene trake za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu ili četveroslojnu masku za lice u bijeloj, crnoj, roza i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

 • Izrađena od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera
 • Boja: bijela, plava, roza, crna ovisno o materijalu u proizvodnji
 • Pakiranje: kutijica 50/1, 20 kutijica, 1000 komada u kartonskoj kutiji
 • Minimalna narudžba, 100 komada (dvije kutijice)
 • Standardi: EN 14683: 2019

Izjava o sukladnosti:
Jednokratna medicinska troslojna maska (.PDF)
Jednokratna medicinska četveroslojna maska (.PDF)

Za sve upite i prodaju maskica javite se na info@sophy.hr

Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije također ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu