Akcija

-18%

Jednokratna medicinska maska 50/1

Jednokratna medicinska maska 50/1

56,25 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kuna. Cijena dostave za narudžbe od 500 do 1000 kn iznosi 20 kn. Cijena dostave za narudžbe do 500 kn iznosi 35 kn.

Sophy jednokratna medicinska maska za lice izrađena je od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera. Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumene trake za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu ili četveroslojnu masku za lice u bijeloj, crnoj, roza i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

 • Izrađena od troslojnog ili četveroslojnog polipropilenskog flisa (PP) te filtera
 • Boja: bijela, plava, roza, crna ovisno o materijalu u proizvodnji
 • Pakiranje: kutijica 50/1, 20 kutijica, 1000 komada u kartonskoj kutiji
 • Minimalna narudžba, 100 komada (dvije kutijice)
 • Standardi: EN 14683: 2019

Izjava o sukladnosti:
Jednokratna medicinska troslojna maska (.PDF)
Jednokratna medicinska četveroslojna maska (.PDF)

Za sve upite i prodaju maskica javite se na info@sophy.hr

Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije također ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu