Akcija

-22%

Jednokratna maska za lice 50/1

Jednokratna maska za lice 50/1

43,75 kn

Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 kuna. Cijena dostave za narudžbe od 500 do 1000 kn iznosi 20 kn. Cijena dostave za narudžbe do 500 kn iznosi 35 kn.

Sophy jednokratna maska za lice izrađena je od troslojnog polipropilenskog flisa (PP). Idealna je za zaštitu Vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja. Naša jednokratna maska za lice je prozračna i ima mekane gumice za nošenje. U našem asortimanu možete pronaći troslojnu jednokratnu masku za lice u bijeloj i plavoj boji ovisno koji je materijal u proizvodnji.

  • Izrađena: od troslojnog polipropilenskog flisa (PP)
  • Boja: bijela, plava ovisno o materijalu u proizvodnji
  • Pakiranje: kutijica 50/1, 20 kutijica, 1000 komada u kartonskoj kutiji

Za sve upite i prodaju zaštitnih maskica javite se na info@sophy.hr

Jednokratne maske za lice prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije u najvećoj mjeri ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu