Osječki taxi i Sophy

Sophy i Osječki taxi – maske za putnike

9. studenog 2020. je 3. rođendan Osječkog taxija, te će putnike dočekati jedno iznenađenje, a to je da će se podijeliti 10.000 maski za lice koje je omogućila Hrvatska tvrtka za zaštitnu opremu, Sophy!

Ako ste ikada čuli za Osječki taxi, vjerujemo čuli ste iznimno pozitivnu osječku priču. Omiljen taxi prijevoznik na području Slavonije i Baranje često se ističe transparentnošću i dobrovoljnim aktivnostima kojima pomaže zajednici, putnicima, ali i svojim zaposlenicima. Ovoga puta ističu se ECO pričom i investicijom u jeku pandemije kojom svoju uslugu održavaju na visokoj razini, unatoč svim nedaćama koje znatno otežavaju uvjete poslovanja.

Radi se o novoj floti vozila koja se od početka studenog već može vidjeti na ulicama Osijeka, ali i šire.

„Naša vozila mjesečno prelaze oko 250.000 km i prevoze veliki broj putnika. Zato smo se odlučili na flotu koja je iznimka u taxi prijevozu te sada u ponudi imamo i terence koji će obavljati taxi uslugu. Naša djelatnost pruža se na području Slavonije i Baranje s dnevnim prijevozima na šire područje ili u inozemstvo. Zato smo se odlučili na flotu koja će našim putnicima pružiti užitak u putovanju, bilo da su u pitanju kraće ili duže relacije. U uslužnoj djelatnosti prijevoza, investicija u novi vozni park nije privilegija već obaveza, a mi s veseljem u pogon stavljamo ekološki i sigurnosno prihvatljivija vozila. Veliki faktor prilikom odluke bio je i ekološki učinak na okoliš te smo se odlučili na flotu koja ima pogon na plin i ECO način vožnje koja ima smanjeni postotak CO2.

Pročitajte više na: www.OsijekNews.hr

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu