Jednokratna maska 1/1

Jednokratna maska u pakiranju male praktične kutijice 1/1 naš je originalni proizvod koji je idealan za Horeca objekte (hotele, restorane, caffe barove) te zračne luke, nacionalne parkove i za sve one prigode gdje je praktičnost korištenja bitna, a uvijek je možete pronaći i u našem “maskomatu“.

Unutar kutijice se nalazi medicinska četveroslojna maskica, jedinstvena na Hrvatskom tržištu, a unutar vrećice je moguće staviti bilo koju našu maskicu.

Za sve upite i prodaju maskica javite se na info@sophy.hr

Medicinske/kirurške maske prvenstveno se koriste za zaštitu drugih osoba od izlaganja potencijalno zaraznim kapljicama one osobe koja nosi masku. Njihova je primjena jednokratna. Odgovarajuća maska također u određenoj mjeri štiti korisnika maske kada je čvrsto pričvršćena.

Za optimalnu učinkovitost treba ih pravilno nositi (tj. staviti je da čvrsto prianja na lice kako bi tijekom nošenja prekrivala istodobno i nos i usta), mijenjati je ako je mokra i ne dirati je dok se nosi. Koriste se prvenstveno u medicinske svrhe i služe za sprječavanje širenja kapljica iz izdahnutog zraka na pacijenta ili drugu osobu te mogu zaštititi područje usta i nosa od direktnog utjecaja većih kapljica druge osobe kao i od prijenosa patogena izravnim dodirom s rukama.

U vrijeme epidemije i globalne pandemije također ih koriste i građani koji žele zaštititi osobe s kojima dolaze u kontakt.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu